WAK Box Zomer editie

Niet in voorraad

Veilige aankopen

Gratis verzending boven 80€

Volg je bestelling

Verzending in 5-7 dagen

De WAK box is de eerste exclusieve box van We Are Knitters. Het is perfect om te beginnen met breien en haken en bevat twee patronen waaruit je kan kiezen en alle accessoires die je nodig hebt: twee patronen, rondbreinaalden, een haaknaald, een stopnaald.... En nog meer! Een heel mooi en exclusief We Are Knitters tasje waar je alles in op kan bergen.

Om je WAK box te bestellen kies je: 1 patroon (van de 2 om uit te kiezen) om te haken, 1 patroon (van de 3 om uit te kiezen) om te breien en de kleuren katoen die je het mooist vindt.

De WAK box bevat:
-3 bollen Pima katoen (100gr)
Kleur A voor het haakpatroon
-2 bollen Pima katoen (100gr)
Kleur B voor het breipatroon
- 5mm haaknaald
- 5 mm rondbreinaald
- 2 patronen (1 om te haken en 1 om te breien)
- 1 exclusief tasje
- 2 naalden
- 2 WAK etiketten

ONZE WOL, KATOEN EN BABY ALPACA ZIJN GEMAAKT VAN 100% NATUURLIJKE MATERIALEN, ZONDER EEN GRAMMETJE ACRYL (LEES MEER OVER ONZE PRODUCTEN) ALS JE NIET TEVREDEN BENT MET JE AANKOOP, HEB JE 14 DAGEN, VANAF HET MOMENT VAN ONTVANGST, OM DE DELEN TERUG TE STUREN DIE JE NIET WILT HOUDEN.

ZODRA JE PRODUCTEN IN ONS MAGAZIJN ZIJN AANGEKOMEN, WORDT JE TERUGBETALING IN BEHANDELING GENOMEN. (LEES MEER) HET WAK TEAM IS ALTIJD BEREID OM VRAGEN TE BEANTWOORDEN OF JE ZORGEN OP TE LOSSEN.

SCHRIJF ONS VIA DE DE KLANTENSERVICE. WE ZIJN INTERNATIONAAL! WE KUNNEN JE HELPEN IN HET SPAANS, ENGELS, FRANS EN DUITS

Nederland: 5-7 werdagen.

Gratis verzending pr bestellingen van 80€, - of meer.

Je krijgt informatie van het WAK Team over de status van je bestelling en je krijgt een tracking nummer voor internationale bestellingen.