Voorbeelden

Ontdek onze garens

Wat is het beste garen voor je werkstuk? Wat is de mooiste kleur?
Bestel onze garen voorbeelden en je kan het uitzoeken!

1
Kies je garen

We hebben voorbeelden van al onze garens.

2
Bestel je garen voorbeelden.

Elke garen voorbeeld set is €5,- waard wat je kan besparen op je volgende bestelling.

3
Kan je je favoriete kleur uitzoeken

Kies de kleur die je wil in de tabel hieronder.

Bestel en krijg je garen voorbeeld geld terug

Bij de garen voorbeeldset die je ontvangt, zit ook een kortingskode voor hetzelfde bedrag, die je bij je volgende aankoop kan gebruiken.

The Wool

he Wool is 100% natuurlijk. Heel zacht vanwege de oorsprong: het Peruaanse Andesgebergte. Daar leven schapen in de beste omstandigheden, waardoor ze de beste kwaliteit wol leveren.

Als het gebreid is, heb je een heerlijk en duurzaam kledingstuk. Als je het goed behandeld, kan je het de rest van je leven dragen.

The Petite Wool

he Wool is 100% natuurlijk. Heel zacht vanwege de oorsprong: het Peruaanse Andesgebergte. Daar leven schapen in de beste omstandigheden, waardoor ze de beste kwaliteit wol leveren.

Als het gebreid is, heb je een heerlijk en duurzaam kledingstuk. Als je het goed behandeld, kan je het de rest van je leven dragen.

The Baby Alpaca

Baby Alpaca is een van de meest exclusieve en zachtste vezels ter wereld. Dit dier van Peruaanse origine leeft op de hoogvlakte van de geweldige land.

Dit garen heeft enorm hoge kwaliteit vezels en de bollen zijn zo zacht en glad dat je niet kan stoppen ze aan te raken!

The Meriwool

Merino staat bekend als een van de beste en exclusieve garens ter wereld vanwege de geweldige eigenschappen, het is ongelofelijk zacht en licht. Het voelt als een tweede huid. Ondanks de dunne wol, houd Merino je heelijk warm, doordat de vezels een unieke isolerende eigenschap hebben zodra je er iets mee gebreid hebt.

The Wave

The Wave is een 100% natuurlijk wol, behandeld met uiterste voorzichtigheid en vanaf het moment dat je het ziet wordt je er door aangetrokken. Door de manier van spinnen heeft het verschillende diktes in dezelfde bol. Dit geeft een unieke textuur aan je breiwerk.

The Pima Katoen

De beste kwaliteit 100% Pima katoen uit Peru, de beste katoen in de wereld! Het is super zacht en is bijzonder fijn om mee te breien in de zomer. Je maakt er luchtige, lichte en mooie breisels mee.

Het Bling Bling garen

THE BLING BLING is een bol van 50 g, een garen geschikt voor ervaren breisters omdat het heel fijn en zacht is, eigenschappen die je wil als je soepel vallende projecten gaat maken.

Het bestaat voornamelijk uit Merino Superwash (79%), wat een heel zacht en licht garen is, maar wat tegelijkertijd warmte vasthoud en kou buitensluit. Mohair (18%) heeft als karaktereigenschap sterk en duurzaam te zijn, maar geeft het ook de kenmerkende glans.

Lurex (3%). Deze draad wordt gekenmerkt door zijn metaal uitstraling waardoor het perfect is om garens en kledingstukken te laten opvallen.

Recycled Yarn

Recycled Yarn is een gerecycled garen dat bestaat uit 95% katoen en 5% andere vezels. Recycled Yarn is een bol van 100 gram garen. Het idee begon als een manier om een tweede leven aan spijkerbroeken te geven. Met dank aan het recycling proces kunnen de vezels behandeld worden en geweven worden tot een enkele draad, wat een mooi rustiek uiterlijk geeft.

Het verkregen garen is zeer sterk, duurzaam en vegan. Ontworpen voor je coolste kleding.

Remix Yarn

De Remix Yarn van We Are Knitters is een van onze nieuwste aanwinsten, 100% biologisch!

Het is een perfecte mix van katoen en wol: 50% wol, 50% katoen, beide biologisch met GOTS certificaat. De Remix Yarn komt in bollen van 100gr.

Op het eerste gezicht, heeft de Remix Yarn een gespikkeld effect dankzij de combinatie van twee garens. Daarnaast is wol, wanneer je het combineert met katoen, veel sterker en Een ander kenmerk is dat het door deze mix heel zacht is en hierdoor bijna het hele jaar draagbaar is.