Tote Bag: Yes, I like to knit

Schrijf de eerste review van dit product

Niet in voorraad

Veilige aankopen

Gratis verzending boven 80€

Volg je bestelling

Verzending in 5-7 dagen

De perfecte "tote bag" is er!

Het is perfect om je werkstukken in te bewaren en op je weekeind wandelingen mee te nemen, maar ook om je liefde voor breien met de hele wereld te delen.

Groot, stevig en klaar voor elk avontuur: een zonnige dag naar het strand of een stevige wandeling in de bergen. Je kan al je garen, breinaalden, een fles water, gezichtscreme in een keer meenemen en bewaren terwijl je op het gras zit te breien! Geweldige ervaring! Geweldige draagtas!

ONZE WOL, KATOEN EN BABY ALPACA ZIJN GEMAAKT VAN 100% NATUURLIJKE MATERIALEN, ZONDER EEN GRAMMETJE ACRYL (LEES MEER OVER ONZE PRODUCTEN) ALS JE NIET TEVREDEN BENT MET JE AANKOOP, HEB JE 14 DAGEN, VANAF HET MOMENT VAN ONTVANGST, OM DE DELEN TERUG TE STUREN DIE JE NIET WILT HOUDEN.

ZODRA JE PRODUCTEN IN ONS MAGAZIJN ZIJN AANGEKOMEN, WORDT JE TERUGBETALING IN BEHANDELING GENOMEN. (LEES MEER) HET WAK TEAM IS ALTIJD BEREID OM VRAGEN TE BEANTWOORDEN OF JE ZORGEN OP TE LOSSEN.

SCHRIJF ONS VIA DE DE KLANTENSERVICE. WE ZIJN INTERNATIONAAL! WE KUNNEN JE HELPEN IN HET SPAANS, ENGELS, FRANS EN DUITS

Nederland: 5-7 werdagen.

Gratis verzending pr bestellingen van 80€, - of meer.

Je krijgt informatie van het WAK Team over de status van je bestelling en je krijgt een tracking nummer voor internationale bestellingen.

Hoe waardeert u dit product? *