MANIEREN VAN BETALEN

 

Valuta

Credit card

Kortings code of Kadokaart 

  

VALUTA

Alle betalingen en terugbetalingen worden uitgevoerd in Euro’s (€)

  

BETALING MET CREDITCARD

Kies tijdens het afrekenen voor de betaalmogelijkheid“Credit card”. We accepteren de volgende credit cards:


Vul je betaalmethode in op onze web site www.weareknitters.nl. We gebruiken een versleuteld SSL beveiligd systeem zodat je creditcard gegevens beschermd zijn tegen het inzien door derden.tijdens je online betalingen.

Het totaalbedrag wordt afgeschreven zodra je bestelling wordt verzonden en teruggeboekt als de bestelling wordt geannuleerd.

 

Betaling met Visa, MasterCard

Om op deze manier te betalen kies “Credit card” bij de betalingsmogelijkheden.Er verschijnen drie invulvelden: Het card nummer, de vervaldatum, en de controlecode (het drie cijferige nummer op de achterkant van de card)

Voor meer informatie over beveiligde systemen voor creditcards betook je de volgende links: Visa / Mastercard 

 

Betaling met American Express

Het systeem vergelijkt het verzend adres met het geregistreerde adres van de American Express card (Amex address verification system, AVS). Als het adres niet hetzelfde is, wordt je in een aparte mail gevraagd een nieuw adres op te geven. Je bestelling wordt pas verstuurd als het adres gecontroleerd is.

Retourbetalingen worden naar dezelfde card overgemaakt als waarmee betaald is, onafhankelijk van het type card.

 

BETALEN MET EEN KORTINGSCODE OF CADEAUKAART

 

Betalen met een kortingscode  

Tijdens de betaal procedure kan je de kortingscode invoeren. Deze wordt dan meteen verrekend. Er kan maar een code per keer worden gebruikt en elke code kan ook maar een keer gebruikt worden. Als het bedrag van je korting groter is dan het te betalen bedrag, kan het verschil niet bewaard worden.

 

Betalen met een Cadeaukaart

Tijdens de betaal procedure kan je bij “Cadeaukaart” de cadeaukaart code invoeren zoals deze op de kaart vermeld staat. Als je bestelling groter is dan de waarde van je kaart, kan je daarna voor het restant een andere betaalmethode kiezen. Als de waarde van je Cadeaukaart groter is dan je bestelling, kan je dit restant bij een volgende aankoop gebruiken. Het restant blijft beschikbaar tot het helemaal opgebruikt is.

Let op dat je de code in het juiste veld invult. De kortingscode werkt niet als je deze in het cadeaukaart-veld invult, of andersom.

Bij misbruik van codes behoudt We Are Knitters het recht de codes te blokkeren.