100% Petite wol Zwart

Bol van - 100gr

Schrijf de eerste review van dit product

Kies je kleur

See needles

See crochet hook

See labels

9,90€

Veilige aankopen

Gratis verzending boven 80€

Volg je bestelling

Verzending in 5-7 dagen

Buitengewone kwaliteit 100% wol die bekend staat vanwege de zachtheid en prettig om mee te breien, het is veel dunner dan onze XL garen.

Je krijgt een buitengewoon en uniek kledingstuk

Elke bol heeft +/-100gr per +/-140 m. Gewicht: Worsted / AranStekenverhouding breien:
Tricot steek
10cm = 12 steken
10 cm = 16 naalden

Stekenverhouding haken:
Vasten
10cm = 12 steken
10 cm = 14 toeren

We raden aan om met 8 mm naalden of dikker te breien

Wat kan ik breien met een bol wol van +/-100gr?

De We Are Knitters bollen zijn groter dan de meeste anderen. Je kan er veel mee breien, bijvoorbeeld een muts, een paar wanten een kleine kol....

Ons garen wordt geverfd in kleine hoeveelheden. Dit betekend dat er een kleurverschil kan zijn tussen de verschillende verfbaden. Als je niet zeker weet hoeveel je nodig hebt voor een project, raden we je aan om 1 of 2 bollen meer te nemen, zodat je zeker bent dat je hele werkstuk dezelfde kleur krijgt.
Voor elke speciale garen kleur (gespikkeld, handgeverfd of Tie-Dye) wordt automatisch een extra bedrag aan de uiteindelijke prijs toegevoegd, zodra je een van deze kleuren kiest.

ONZE WOL, KATOEN EN BABY ALPACA ZIJN GEMAAKT VAN 100% NATUURLIJKE MATERIALEN, ZONDER EEN GRAMMETJE ACRYL (LEES MEER OVER ONZE PRODUCTEN) ALS JE NIET TEVREDEN BENT MET JE AANKOOP, HEB JE 14 DAGEN, VANAF HET MOMENT VAN ONTVANGST, OM DE DELEN TERUG TE STUREN DIE JE NIET WILT HOUDEN.

ZODRA JE PRODUCTEN IN ONS MAGAZIJN ZIJN AANGEKOMEN, WORDT JE TERUGBETALING IN BEHANDELING GENOMEN. (LEES MEER) HET WAK TEAM IS ALTIJD BEREID OM VRAGEN TE BEANTWOORDEN OF JE ZORGEN OP TE LOSSEN.

SCHRIJF ONS VIA DE DE KLANTENSERVICE. WE ZIJN INTERNATIONAAL! WE KUNNEN JE HELPEN IN HET SPAANS, ENGELS, FRANS EN DUITS

Nederland: 5-7 werdagen.

Gratis verzending pr bestellingen van 80€, - of meer.

Je krijgt informatie van het WAK Team over de status van je bestelling en je krijgt een tracking nummer voor internationale bestellingen.

Hoe waardeert u dit product? *