Meriwool 100% Merino Wool Superwash Zeegroen

Bol van - 100gr

Kies je kleur

See needles

17€

Veilige aankopen

Gratis verzending boven 80€

Volg je bestelling

Verzending in 5-7 dagen

Merino staat bekend als een van de beste en meest exclusieve wolsoort vanwege de fantastische eigenschappen, heel licht en zacht. Het is als een tweede huid.

Ondanks dat Merino een hele zachte en fijne wolsoort is, houdt het je heerlijk warm omdat de vezels na het breien een isolerende werking hebben.

Wat dit garen verder bijzonder maakt is dat je het in de machine kan wassen. Gebruik voor het beste resultaat het wol-wasprogramma en een wolwasmiddel en laat het plat drogen.

Geniet van onze exclusieve kleuren voor je volgende werkstuk.
Stekenverhouding breien:
Tricot steek
10cm = 16 steken
10 cm = 22 naalden

Stekenverhouding haken:
Vasten
10cm = 11 steken
10 cm = 13 toeren

bollen van100% Meriwool
100 gram en 136 meter per bol
Voor breinaalden van 5 mm


Ons garen wordt geverfd in kleine hoeveelheden. Dit betekend dat er een kleurverschil kan zijn tussen de verschillende verfbaden. Als je niet zeker weet hoeveel je nodig hebt voor een project, raden we je aan om 1 of 2 bollen meer te nemen, zodat je zeker bent dat je hele werkstuk dezelfde kleur krijgt. Gewicht: Worsted / Aran

We doen ons best om de kleuren zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven. We kunnen echter niet garanderen hoe afbeeldingen zichtbaar zijn op je aparaat, de kleuren kunnen dus verschillend zijn afhankelijk van het scherm waarop je ze bekijkt.

ONZE WOL, KATOEN EN BABY ALPACA ZIJN GEMAAKT VAN 100% NATUURLIJKE MATERIALEN, ZONDER EEN GRAMMETJE ACRYL (LEES MEER OVER ONZE PRODUCTEN) ALS JE NIET TEVREDEN BENT MET JE AANKOOP, HEB JE 14 DAGEN, VANAF HET MOMENT VAN ONTVANGST, OM DE DELEN TERUG TE STUREN DIE JE NIET WILT HOUDEN.

ZODRA JE PRODUCTEN IN ONS MAGAZIJN ZIJN AANGEKOMEN, WORDT JE TERUGBETALING IN BEHANDELING GENOMEN. (LEES MEER) HET WAK TEAM IS ALTIJD BEREID OM VRAGEN TE BEANTWOORDEN OF JE ZORGEN OP TE LOSSEN.

SCHRIJF ONS VIA DE DE KLANTENSERVICE. WE ZIJN INTERNATIONAAL! WE KUNNEN JE HELPEN IN HET SPAANS, ENGELS, FRANS EN DUITS

Nederland: 5-7 werdagen.

Gratis verzending pr bestellingen van 80€, - of meer.

Je krijgt informatie van het WAK Team over de status van je bestelling en je krijgt een tracking nummer voor internationale bestellingen.

Hoe waardeert u dit product? *