* Vereiste velden

See labels

See cup

60€

51€

Veilige aankopen

Gratis verzending boven 80€

Volg je bestelling

Verzending in 5-7 dagen

De Remix Yarn van We Are Knitters is een van onze nieuwste aanwinsten, 100% biologisch!

Het is een perfecte mix van katoen en wol: 50% wol, 50% katoen, beide biologisch met GOTS certificaat. De Remix Yarn komt in bollen van 100gr.

Op het eerste gezicht, heeft de Remix Yarn een gespikkeld effect dankzij de combinatie van twee garens. Daarnaast is wol, wanneer je het combineert met katoen, veel sterker en Een ander kenmerk is dat het door deze mix heel zacht is en hierdoor bijna het hele jaar draagbaar is.

Dikte: DK

Steken verhouding:
Tricot steek:
18 steken = 10 cm
23 naalden = 10 cm

We adviseren te breien met naalden van 5mm of dikker. Onze bollen wegen100gr en 250m . Hand was, plat laten drogen -> zoals de andere garens.

ONZE WOL, KATOEN EN BABY ALPACA ZIJN GEMAAKT VAN 100% NATUURLIJKE MATERIALEN, ZONDER EEN GRAMMETJE ACRYL (LEES MEER OVER ONZE PRODUCTEN) ALS JE NIET TEVREDEN BENT MET JE AANKOOP, HEB JE 14 DAGEN, VANAF HET MOMENT VAN ONTVANGST, OM DE DELEN TERUG TE STUREN DIE JE NIET WILT HOUDEN.

ZODRA JE PRODUCTEN IN ONS MAGAZIJN ZIJN AANGEKOMEN, WORDT JE TERUGBETALING IN BEHANDELING GENOMEN. (LEES MEER) HET WAK TEAM IS ALTIJD BEREID OM VRAGEN TE BEANTWOORDEN OF JE ZORGEN OP TE LOSSEN.

SCHRIJF ONS VIA DE DE KLANTENSERVICE. WE ZIJN INTERNATIONAAL! WE KUNNEN JE HELPEN IN HET SPAANS, ENGELS, FRANS EN DUITS

Nederland: 5-7 werdagen.

Gratis verzending pr bestellingen van 80€, - of meer.

Je krijgt informatie van het WAK Team over de status van je bestelling en je krijgt een tracking nummer voor internationale bestellingen.

Hoe waardeert u dit product? *