• Pack Of Skein Wave Knitting 15 Skeins Wave

* Vereiste velden

See cup

148,50€

111,38€

Veilige aankopen

Gratis verzending boven 80€

Volg je bestelling

Verzending in 5-7 dagen

Bollen van 100% wol van een uitzonderlijke kwaliteit. Het is makkelijk om mee te breien. Vanwege de bijzondere maner van spinnen heeft de wol afwisselende dikte in dezelfde bol. Je maakt hiermee unieke werkstukken.
Het pakket bevat:
15 x 100% The Wave wool yarn balls

elke bol is +/-100gr en +/-100 m. Gewicht: Worsted / Aran

Stekenverhouding breien:
Tricot steek
10cm = 12 steken
10 cm = 16 naalden

Stekenverhouding haken:
Vasten
10cm = 9 steken
10 cm = 10 toeren

Brei met 8 mm breinaalden of dikker

Wat kan ik breien met een bol The Wave van +/-100gr?

De We Are Knitters bollen zijn groter dan de meeste anderen. Je kan er veel mee breien, bijvoorbeeld 1 muts, een paar handschoenen, een kleine kol....


Ons garen wordt geverfd in kleine hoeveelheden. Dit betekend dat er een kleurverschil kan zijn tussen de verschillende verfbaden. Als je niet zeker weet hoeveel je nodig hebt voor een project, raden we je aan om 1 of 2 bollen meer te nemen, zodat je zeker bent dat je hele werkstuk dezelfde kleur krijgt.

Voor elke speciale garen kleur (gespikkeld, handgeverfd of Tie-Dye) wordt automatisch een extra bedrag aan de uiteindelijke prijs toegevoegd, zodra je een van deze kleuren kiest.

ONZE WOL, KATOEN EN BABY ALPACA ZIJN GEMAAKT VAN 100% NATUURLIJKE MATERIALEN, ZONDER EEN GRAMMETJE ACRYL (LEES MEER OVER ONZE PRODUCTEN) ALS JE NIET TEVREDEN BENT MET JE AANKOOP, HEB JE 14 DAGEN, VANAF HET MOMENT VAN ONTVANGST, OM DE DELEN TERUG TE STUREN DIE JE NIET WILT HOUDEN.

ZODRA JE PRODUCTEN IN ONS MAGAZIJN ZIJN AANGEKOMEN, WORDT JE TERUGBETALING IN BEHANDELING GENOMEN. (LEES MEER) HET WAK TEAM IS ALTIJD BEREID OM VRAGEN TE BEANTWOORDEN OF JE ZORGEN OP TE LOSSEN.

SCHRIJF ONS VIA DE DE KLANTENSERVICE. WE ZIJN INTERNATIONAAL! WE KUNNEN JE HELPEN IN HET SPAANS, ENGELS, FRANS EN DUITS

Nederland: 5-7 werdagen.

Gratis verzending pr bestellingen van 80€, - of meer.

Je krijgt informatie van het WAK Team over de status van je bestelling en je krijgt een tracking nummer voor internationale bestellingen.

Hoe waardeert u dit product? *